Huidkanker Memo

Dermatoscopie Quiz

donderdag 10 december 2015, 13:39
Dermatoscopie Quiz

Het is nu 10 jaar geleden dat de eerste Boerhaave cursus dermatoscopie bestaande uit een mix van voordrachten, interactieve quizzen en e-learning in Leiden heeft plaatsgevonden! Sindsdien zijn meer dan 400 dermatologen (in opleiding) en 1200 huisartsen bij ons in de dermatoscopie nageschoold. Om de aandacht voor dermatoscopie ook in de dagelijkse praktijk levend te houden, zijn wij in maart 2009 begonnen quizcasus in het Nederlands Tijdschrift voor Dermatologie en Venereologie te publiceren. De casus zijn uitgewerkt door aios dermatologie van de afdeling Huidziekten van het LUMC en aios van academische centra uit het hele land die een mentorprogramma over het thema dermatoscopie/(familiair) melanoom/moedervlek bij ons volgden.

 

Deze casus zijn nu gebundeld en in een nieuw jasje gestoken. Zij dagen u uit uw kennis over de dermatoscopie op een leuke manier te testen en tegelijkertijd te verdiepen! De antwoorden zijn in consensus gevonden.

 Onder redactie van dr. N.A. Kukutsch, dermatoloog LUMC Leiden.

November 2015.

 

Dit boek is nu te bestellen in onze webshop voor € 59,- inclusief btw en € 10,- verzendkosten (voor bestellingen vanuit het buitenland: € 25,- verzendkosten).